Rekisteröidy työnantajaksi

Työnantajien on mahdollista rekisteröityä Valojobs-palveluun ja perustaa organisaatiolleen oma tili. Tilin kautta ilmoitusten jättäminen ja niiden seuranta on helppoa. Tämä palvelee erityisesti usein Valojobs-palvelussa ilmoittavien työtä. Organisaation perustietoja ei tarvitse enää päivittää jokaiseen lomakkeeseen erikseen. Samaan tiliin voidaan myös liittää useita käyttäjiä samasta organisaatiosta. Näin ilmoitusten hallinnointi ei ole enää yhden ilmoittajan takana.

Tilin perustaminen
Organisaation tilin perustat antamalla perustiedot organisaatiosta: työnantajan nimi ja Y-tunnus/VAT-tunnus sekä tilin pääkäyttäjästä: nimi ja sähköposti.  Saat sähköpostiisi linkin, jolla vahvistat rekisteröitymisen. Mikäli samalla organisaation nimellä on jo perustettu tili, voit pyytää liittämistäsi jo olemassa olevalle tilille. Organisaation tilin avaus.

Kirjautuminen
Rekisteröitymisen jälkeen hallinnoit ilmoitteluasi tilisi kautta. Organisaation tilille kirjautuminen.

Käyttäjien lisääminen ja poistaminen tililtä
Tilin perustaja on automaattisesti organisaation pääkäyttäjä. Pääkäyttäjänä voit lisätä tai poistaa muita tilin käyttäjiä. Jos olet poistamassa tietojasi ja olet pääkäyttäjä, sinun tulee huolehtia, että tilille jää ainakin yksi pääkäyttäjä. Tilin voi lakkauttaa kokonaan poistamalla ensin kaikki käyttäjät ja tämän jälkeen omat tietonsa.

Ilmoittajat voivat muokata organisaation ja ilmoitusten tietoja sekä lisätä ja poistaa ilmoituksia.

Tietojen poistuminen palvelusta
Tili poistuu vuoden ja kolmen kuukauden kuluttua, jollei tiliä ole käytetty eli sille ei ole kirjauduttu tämän ajan kuluessa.